System 21 systeem

System-21-systeemWanneer je blackjack gaat spelen volgens een vast systeem dan heb je meer kans om te gaan winnen en dan kan het zomaar eens zijn dat je met een mooi bedrag naar huis gaat. Het System 21 systeem is iets waar de spelers over verdeeld zijn. Sommige spelers geven aan dat dit een strategie is die je zeker eens een keer moet gaan proberen maar er zijn ook spelers die aangeven dat het systeem hetzelfde is als de blackjack strategie en dat de kans zelf minder is dat het winstgevend is dan wanneer je een ander systeem gaan gebruiken. Het is dan ook echt een systeem wat jezelf het beste voor een vast aantal spellen kunt gaan proberen en vervolgens kun je dan tot de conclusie komen of het een systeem is wat je vaker zal gaan gebruiken.

Speel direct blackjack met System 21!

Er wordt gespeeld volgens een schema

Wanneer je dit systeem speelt dan speel je volgens een schema. Bij iedere kaart en bij ieder puntenaantal wordt je dus verteld wat je moet gaan doen. Het is dus eigenlijk spelen met een handleiding. De voorstanders zeggen dat je door dit systeem te gebruiken een voordeel ten opzichte van de croupier hebt en dat je met dit systeem tussen de vijftig en tweehonderdvijftig euro zult gaan verdienen. Dit is iets wat niet waar is en wat ook aangetoond is. Het is altijd goed om volgens een systeem te spelen aangezien je dan volgens een vast patroon speelt. Toch zal er geen enkel systeem zijn wat je winsten kan garanderen. Je kunt veel invloed uitoefenen bij blackjack maar er is altijd het geluk wat ook een rol speelt en waar je dus van afhankelijk bent.

Wees dan ook objectief als je volgens het schema van deze strategie gaat spelen en zorg dat je ook kritisch bent. Trap niet in alle mooie verhalen die je op het internet over deze strategie kunt gaan vinden. Het is altijd te proberen en misschien win jij met dit systeem wel een mooi geldbedrag. Kom je er nu achter dat dit toch geen systeem voor jou is dan kun je op deze website voldoende andere systemen vinden waar je mee kunt gaan spelen. Je zult dan ook zien blackjackdat je altijd een systeem zult vinden die goed bij jou past.

Het spelen volgens een schema kan saai zijn

Het kan best saai zijn als je volgens een schema gaat spelen. Je hoeft immers zelf niet meer na te denken en je doet precies wat er op het schema staat. Dat is ook een reden dat mensen dit systeem liever niet spelen. Het lijkt alsof wij heel negatief zijn over dit systeem maar dit is niet het geval. Wij willen je alleen waarschuwen voor alle mooie verhalen die er over dit systeem de ronde doen. Probeer het zelf en kijk dan wat je eigen ervaringen zijn. Misschien is dit wel een systeem wat goed bij je past en dan kun je het schema naast je computer neer gaan leggen en dan kun je proberen een mooie winst in de wacht te gaan slepen.

Wat is je leeftijd?

age