Martingale systeem

Een van de systemen die voor blackjack volop gebruikt worden is het Martingale systeem. Het is een strategie welke er heel gemakkelijk uit ziet. Het is ook zeker het geval. Het is in theorie een strategie waarmee je eigenlijk altijd zult winnen. Tenminste als er geen beperkingen zijn bij het systeem. Het is namelijk zo dat je altijd een keer je geld op kunt hebben om niet meer in te kunnen zetten. Ook is het zo dat de tafel een limiet heeft. We zullen het je zo allemaal uitleggen. Wat belangrijk is, is dat je Martingale-systeemweet dat het wel een strategie is met een risico. Laten we de Martingale strategie echter met je doornemen.

Speel direct blackjack met het Martingale systeem!

Wat is de Martingale strategie?

Het systeem is heel gemakkelijk en zal je ook direct begrijpen. Iedere keer als je verliest zet je de volgende ronde het dubbele in. Met dit systeem wil je dus je verlies goed maken. In theorie zal je uiteindelijk winnen. Als je bijvoorbeeld 10 euro inzet, dan verliest dan wordt het 20 euro. Als je weer verliest ga je 40 euro inzetten, 80 euro, 160 euro, 320 euro en dan 640 euro. Als er echter een limiet is bij de tafel van 500 euro of als je slechts 500 euro aan speelgeld hebt, dan heb je na vijf ronden al een probleem. Je kunt dan namelijk niet verder spelen. Je was met 10 euro begonnen en moet na vijf ronden trouwens al 640 euro in gaan zetten om je verlies goed te maken. Als je dan wint dan heb je eigenlijk nog geen geld gewonnen. Ook zal het je steeds een gevoel geven, dat je veel geld inzet en eigenlijk geen stap verder komt.

Waar moet je beginnen?

blackjackHet beste kun je beginnen met het inzetten van geld bij een online casino waar je zonder je eigen geld kunt spelen. Je kunt dan namelijk het systeem uittesten en kijken wat er allemaal mogelijk is. Kijk ernaar hoe je meerdere ronden kunt spelen en het systeem kunt testen. Je kunt dan zelf een feeling krijgen bij het systeem. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken en om zo te ontdekken of het systeem ook jou aanstaat.
Als dit het geval is dan kun je ervoor kiezen om het systeem in de praktijk te brengen door je eigen geld in te gaan zetten. Het is mogelijk om hierdoor meerdere ronden te spelen en om het systeem goed te ontdekken.

Zorg dat je wint!

Het is om een systeem te hanteren om een prijs te kunnen winnen bij het blackjack spel. Het is dan een optie om voor de Martingale strategie te kiezen. Door een systeem te hanteren is het zo, dat je kansen om een prijs te winnen ook daadwerkelijk zullen toenemen. Wacht niet langer en ontdek hoe  de Martingale strategie in jouw voordeel kan werken. Wees echter ook bekend met de beperkingen van het systeem. Laat je hier niet door verrassen en gebruik de kracht van het Martingale systeem juist in je voordeel.

 

Wat is je leeftijd?

age